Werken bij.

In Muylenberg kan je aan de slag als medewerker, vrijwilliger of stagiair.

DSC0159a

Medewerkers

Zin om deel uit te maken van de toffe werksfeer in Muylenberg?

In Muylenberg (KMSL vzw) werken net iets meer dan 100 medewerkers. Zij werken in verschillende afdelingen en hebben elk hun verantwoordelijkheid in de ondersteuning die wij bieden aan onze cliënten. Dit kan in een begeleidende functie zijn waarin zij instaan voor de zorg en ondersteuning van cliënten. Maar dit kan ook in een ondersteunende functie (logistiek of administratie) of in een coördinerende of leidinggevende functie zijn.

Je kan je kandidatuur voor een van de vacatures onderaan deze pagina indienen via het bijhorende sollicitatieformulier of via mail aan info@muylenberg.be.

Zijn er op dit moment geen vacatures? Geen nood! Je kan ook spontaan solliciteren.

 

Wij wensen je alvast veel succes!

DSC0109a

Vrijwilligers

Bied jij graag zorg en houvast aan anderen? Geloof je dat jouw energie, tijd en bijdrage het verschil kunnen maken? Dan werken wij graag met jou samen als vrijwilliger!

Vrijwilligers geven immers net dat beetje meer kleur aan de ondersteuning van onze cliënten.

We vinden het belangrijk om te focussen op waar je als vrijwilliger naar op zoek bent en waar je zelf graag mee bezig bent. Hierdoor kunnen we vrijwilligerswerk bieden dat een perfecte match vormt tussen jouw wensen, ritme en talenten enerzijds en de behoefte van onze cliënten en diensten anderzijds.

Meer informatie over vrijwilligerswerk vind je terug in onze folder.

Heb je interesse in vrijwilligerswerk of wil je graag meer informatie? Aarzel niet en neem contact met ons op via het contactformulier.

 

Omwille van de huidige Corona-situatie zijn we jammer genoeg genoodzaakt om onze vrijwilligerswerking tijdelijk bij te sturen. Meer informatie hierrond vind je terug in deze infobrochure.

 

 

DSC0070a

Stage

Nog op zoek naar een leerrijke en leuke stageplek?

Gemotiveerde studenten die stage willen lopen in Muylenberg zijn erg welkom. Jaarlijks voorzien we een aantal plaatsen voor toekomstige begeleiders, orthopedagogen, maatschappelijk assistenten, logistieke assistenten,..

De schat aan praktische ervaring die in de loop der jaren binnen Muylenberg werd opgebouwd willen we graag met jullie delen.

Rekening houdend met de beschikbare stageplaatsen en de stageperiode wordt beslist of je stage kan doorgaan. Samen met je stagebegeleider worden concrete afspraken gemaakt over de stage-inhoud.

Zin? Je kan steeds een aanvraag doen via ons contactformulier.

DSC0186a

Spontane sollicitatie

lees meer

Vrijwilliger Ann vertelt:

"Ik ben vrijwilliger van het eerste uur en ik doe dit zeer graag!
Toen Muylenberg opgericht werd, ging ik één keer per week iets drinken met iemand. Dat doe ik nog steeds, maar ondertussen ga ik ook wekelijks fietsen en wandelen of sporten met bewoners.
Ik vind Muylenberg een toffe organisatie, waar men probeert het iedereen naar zijn zin te maken. Ook al is dit niet altijd gemakkelijk.
Het geeft mij veel voldoening om te zien hoe dankbaar iedereen is voor wat je doet en er goed gezind van wordt. Je krijgt van iedereen veel vriendschap.
Ik hoop dat ik nog vele jaren vrijwilliger kan blijven in Muylenberg!"

lees meer